Omgeving

Haven Harderwijk

Centrum Harderwijk

Strand Horst / Wolderwijd

De clubgebouwen liggen midden in het bos, net iets buiten het centrum van Harderwijk en dicht bij het strand

Fietsen huren kan ook, kijk op deze of deze site voor meer informatie.

I.p.v. een dagje naar het strand, heeft Harderwijk ook een eigen zwembad genaamd De Sypel.

Wil je tijdens het verblijf in Harderwijk een bezoek brengen aan het Dolfinarium, maak dan gebruik van de mogelijkheid voor groepskorting.

Bekijk hier de agenda van wat er allemaal te doen is in Harderwijk.

Kennis maken met Harderwijk kan ook onder begeleiding van een Stadsgids. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zaterdagochtend is er in Harderwijk altijd weekmarkt

Op zoek naar een wandeling in de bossen in de omgeving Harderwijk? Bekijk hier enkele suggesties nadat je de plaatsnaam hebt ingevoerd. Bekijk de tochten zowel onder plaatsnaam Harderwijk als onder de plaatsnaam Ermelo voor meer opties. Wil je een mooie wandeling door de weilanden en langs boerderijen? Kijk dan op de website van Klompenpaden voor de mogelijkheden rondom Harderwijk en Ermelo.

Tips voor verschillende spellen tijdens het verblijf vind je hier. Ook deze of deze site geven leuke suggesties voor je verblijf.

Winkelcentrum Tweelingstad Is het dichtstbijzijnde winkelcentrum met o.a. een Jumbo (boodschappen kunnen ook bezorgd worden: postcode 3847LR huisnummer 6).
Liever laten bezorgen door de Plus, dat kan ook via deze link

Even niet koken maar gewoon een avondje friet? De dichtstbijzijnde snackbar zit aan het begin van de Strokelweg (tegenover Van der Valk Hotel).

Vlees voor op de barbeque kan worden bezorgd door een lokale slager (voorbeeld).

Voor wat lichaamsbeweging kan op enkele minuten lopen gebruik worden gemaakt van de trim- en cooperbaan.

Voor de avonturiers heeft Harderwijk ook ook een Klimbos op slechts 15 minuten lopen vanaf het kampterrein.

In de polder zijn ook voor de jonge scouts nog enkele leuke activiteiten te bezoeken, zoals Natuurpark Lelystad.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.