Wij zijn de Verbraak Margriet groep uit Harderwijk !!

Iedere week beleven zo’n 91 jeugdleden een spannende, avontuurlijke, gezellige, verrassende, uitdagende, sportieve of geheimzinnige Scoutingopkomst bij onze groep. Ze zijn onder meer aan het speuren, klimmen, sporten, knutselen, knopen en hakken, ze kamperen, fietsen, spelen toneel en werken in de natuur. Al deze activiteiten kunnen ze doen omdat ongeveer 15 enthousiaste leidinggevendenbereid zijn tijd en energie te steken in deze hobby. Scouting is de grootste jeugd- en jongerenvereniging in ons land. Iedere week zijn er verdeeld over zo’n 1350 Scoutinggroepen ongeveer 30.000 mensen actief om 120.000 kinderen Scoutingplezier te gunnen. Is uw kind benieuwd hoe het is om met ons mee te draaien?

Kijk op onze website verbraakmargrietgroep.nl

Mocht u vragen hebben over onze verhuuractiviteiten, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier

Reageren is niet mogelijk